HR Harjoittelija, Henkilöstöasiainhoitotiimi, Vaasa

Harjoittelija henkilöstöhallintoon

Tarjoamme ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle opintoja tukevaa harjoittelupaikkaa ABB Oy, Toiminnot ja palvelut -yksikön HR Centerissä Vaasassa. Harjoittelujakso ajoittuu syyskuu – joulukuu 2013 tai sopimuksen mukaan. Haemme ahkeraa ja iloista nuorta avustamaan henkilöstöasianhoitoon ja HR prosesseihin liittyvissä tehtävissä. Harjoittelu alkaa syyskuussa. Harjoitteluajan palkka on 1000 €/kk.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä viestintätaitoja, organisointikykyä sekä sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Olet kiinnostunut henkilöstöasioista sekä työskentelystä monikulttuurisessa kansainvälisessä yrityksessä. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- ja henkilöstötehtävistä on eduksi. Yleisimmät tietokoneohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja. SAP-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksesi. Työskentelyotteesi on itsenäinen, aktiivinen ja vastuuntuntoinen. Arvostamme ABB:llä liiketoimintaperiaatteitamme - vastuullisuutta, kunnioittamista ja määrätietoisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pirjo Toppari, puh. 050 33 41468.

Hakemukset
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteella pirjo.toppari@fi.abb.com viimeistään 3.5.2013.

Haku