Har du samma problem som Willians?

2013-11-11 - ABB:s Application and Knowledge Store (AKS) är till för att hjälpa dig som har frågor om våra styrsystem. Här får du hjälp av våra experter samt av andra kunder som har haft samma frågor och nu vet svaret!
Ett exempel är Willians som hade problem med att konfigurera OPC-servern för AC800M att kunna använda tidsstämpling på larm från PLC:n och inte tidsstämpling gjord i PC:n Han skickade ut en fråga på AKS och fick ett svar som han verkar nöjd med. Se hans fråga och det svar han fick

Har du själv frågor att ställa eller vill du samla poäng genom att svara på andras frågor? Gå in och titta redan idag. Kanske hittar du lösningen på ett problem som gör att du får ett extra par timmar lediga under nästa vecka som du kan ägna åt något roligare.Mer om AKS (ABB:s Application and Knowledge Store:
AKS är ett webbaserat forum för våra användare där man delar med sig av sin expertis genom att svara på frågor. Dessa svar arkiveras sedan i en QnA (frågor och svar)-databas för att kunna vara till hjälp för alla andra. Här deltar både ABB:s experter och våra kunniga kunder. Titta in redan idag och se om du kan lära dig något nytt!

De mest aktiva användarna blir dessutom belönade och kan vinna fina priser. Läs mer här>


SökKONTAKTA OSS