Ilpo Ruohonen globaalin Measurement Products -liiketoimintayksikön johtajaksi

2013-05-08 - Ilpo Ruohonen on nimitetty Measurement Products –liiketoimintayksikön (BU) johtajaksi 1.6.2013 lähtien. Hän seuraa tehtävässä Kishore Sundararajania, joka siirtyy uuden Industry Solutions -liiketoimintayksikön (BU) johtajaksi.
Tällä hetkellä Ilpo toimii Process Automation -divisioonan teknologiajohtajana. Hänen seuraajastaan tässä tehtävässä ilmoitetaan myöhemmin.

Ilpo on ollut ABB:llä vuodesta 1979 lähtien, jolloin hän aloitti Strömbergin palveluksessa Helsingissä. Hänellä on ollut keskeinen rooli AC drives –teknologian kehittämisessä tuotekehitysinsinöörinä, projektipäällikkönä ja liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Uransa aikana hänellä on ollut useita johtotehtäviä tuoteryhmissä, tulosyksiköissä ja tuotekehityksessä.

Uudessa roolissaan Ilpo raportoi Process Automation -divisioonan johtajalle Veli-Matti Reinikkalalle. Ilpon toimipaikka on edelleen Zürich.

Kiitämme Kishorea hänen erinomaisesta työstään Measurement Productsissa ja toivotamme Ilpolle parhainta menestystä uudessa tehtävässä.


Joe Hogan
CEO
Veli-Matti Reinikkala
Head of Process AutomationHakuYHTEYDENOTTO