ABB:ltä uusi HDI 9 -vianilmaisinjärjestelmä

2014-09-08 - ABB tarjoaa paperin laadunvalvontaan tehokkaan työkalun, joka kuvaa, tunnistaa ja paikallistaa vian paperikoneen nopeudesta riippumatta.
Vikojen kuvaaminen, vikatyypin tunnistaminen ja sen paikallistaminen ovat olennainen osa paperin laadunvalvontaa. ABB:n järjestelmän avulla laadussa esiintyviin muutoksiin voidaan reagoida nopeasti tunnistamalla juurisyyt, tehdä korjaavat toimenpiteet ja tehostaa näin koko paperintuotantoprosessia.

Kun uutta teknologiaa hyödynnetään vian havaitsemisessa, paljastuvat myös pienimmät ja huomaamattomimmat virheet. HDI 9 -vianilmaisinjärjestelmän CMOS-kameroilla voidaan ottaa erittäin korkearesoluutioisia kuvia ja jopa 80 000 kuvaa sekunnissa. Kuvauslaitteistoa on täydennetty myös signaaliprosessointiteknologialla, jonka avulla voidaan luokitella erikokoisia vikoja reaaliaikaisesti. Näin jokainen paperiradalla esiintyvä virhe on mahdollista huomata, tunnistaa ja paikallistaa nopeasti.

HDI 9 -vianilmaisinjärjestelmä käyttää uusinta LED-teknologiaa, joka lisää kameran käyttövarmuutta.

ABB on toimittanut globaalisti yli 1300 vianilmaisijärjestelmää vuodesta 1970 lähtien.

ABB (www.abb.fi) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 150 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 500.

ABB HDI 9 Web Imaging System

HakuYHTEYDENOTTO