ABB tar nivåmåling i væsker til nytt nivå

2017-03-02 - ABBs nye LMT-transmittere og magnetiske nivåmålere byr på enkle, sikre og pålitelige nivåmålinger i væsker.Brukervennlig oppsett og avansert diagnostikk borger for pålitelige nivåmålinger.

LMT-serien er basert på ABBs felles, to-tråds transmittere for pålitelige målinger, brukervennlig oppsett, grafisk display samt avansert diagnostikk og signalbehandling. I praksis skal det gi bedre ytelser og høyere oppetid uten behov for ytterligere verktøy eller utstyr.

Nivåmålerne er tilgjengelige for direkte innstikk i prosessen (LMT100) med probelengder opp til 22,9 meter. Det finnes også en variant for montering utenfor prosessen (LMT200) for bruk med ABBs KM26 magnetiske nivåmåler eller med andre flottører og målerør. Begge utførelsene kan leveres for måling av totalnivå eller grensesnitt (interface) mellom to væsker.

LMT200 er spesielt aktuell for ettermontering på en enkel og fleksibel måte. Transmitteren kan topp- eller bunnmonteres på høyre eller venstre side, uten modifikasjoner. Instrumenthuset og displayet kan roteres og vinkles i ønsket retning for optimal avlesning.

Instrumentene leveres med 4-20mA HART (overlagret digital kommunikasjon). I løpet av 2017 blir de også tilgjengelige med digitale feltbusser, FOUNDATION Fieldbus (FF) og Profibus PA.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en pionér med ledende teknologi innen elektrifiseringsprodukter, roboter og drivsystemer, industriell automatisering og kraftnett, som betjener kunder innen energiforsyning, industri samt transport og infrastruktur over hele verden. I fortsettelsen av mer enn 125 års innovasjonshistorie, skriver ABB nå nye kapitler innen industriell digitalisering og er en drivkraft bak energiomstillingen og den fjerde industrielle revolusjonen. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 132 000 ansatte. www.abb.noNivåmåling med ABBs nye LMT100 i kombinasjon med innstikksprobe som kan være inntil 22,9 meter.
    Sidemontert ABB LMT med nivåflottør for grensesnitt/interface-måling.


SøkKONTAKT OSS