Fullt hus på karrieredag i Bergen

2014-03-07 - Karrieredagene er av de viktigste arrangementene for å ansette nye ingeniører, og ABB stilte med engasjerte representanter.Onsdag 19. februar gikk Karrieredagene ved Høyskolen i Bergen av stabelen. Selv om det var trangt om saligheten og flust med andre bedrifter som gjerne ville presentere seg, manglet det ikke på verken god stemning eller besøkende, og det var fullt trykk på ABB-standen fra begynnelse til slutt.

- Det har vært en svært vellykket dag, og vi har allerede sendt ut tilbud om jobb til 10 studenter fra Høyskolen i Bergen i år, så vi ser veldig frem til videre samarbeid og flere karrieredager her i Bergen, smiler rekrutteringsansvarlig Pie Haug.

Studentene som kom innom standen, fikk informasjon om hvordan det er å jobbe i ABB, hvordan en typisk arbeidsdag kan se ut, trainee-program, og andre ting de måtte lure på.

ABB kjørte også en kunnskapskonkurranse gjennom dagen, der studentene fikk bryne seg på noen utfordrende spørsmål. På slutten av dagen ble det trukket fem vinnere som fikk hver sin goodiebag.

Dagen ble avsluttet med kveldsshow i Grieghallen, hvor ABB-erne tok med seg tolv studenter for mingling, stand-up, god mat og drikke.


F. v.: Bjarte Aase og Jacob Lassen fra Kjemi, olje og gass og Bjørnar Olsen fra divisjon Discrete Automation and Motion


F. v.: Marte Lie, utsendt reporter fra informasjonsavdelingen, og Pie Haug, Talent Acquisition & Employer Branding

Søk