15 διεθνή βραβεία design για την ΑΒΒ

2013-04-10 - Το 2012 ήταν η χρονιά ρεκόρ για την ΑΒΒ, καθώς απέσπασε 15 βραβεία design από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς για τα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής σχεδίασης και αισθητικής προϊόντα που διαθέτει.
Η φιλοσοφία σχεδιασμού προϊόντων βάσει υψηλής αισθητικής και εξαιρετικού design είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας και το αδιαμφισβήτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ΑΒΒ. Τα συστήματα ελέγχου εξώθυρας ABB-Welcome®, το φωτιστικό LED iceLight®, οι ανιχνευτές κίνησης MasterLINE, ο διακόπτης ΑΒΒ-priOn® και η οθόνη αφής ABB-ComfortTouch® είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα – λύσεις που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.

Οθόνη αφής ABB-Welcome®
Με 13 βραβεία από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς διεθνώς για την αξιολόγηση του design, όπως “red dot design award 2012”, “iF product design award 2012”, “Interior Innovation Award 2012”, “universal design consumer favorite 2012” και “deutsche Designer Award 2012”, η καινοτομική σειρά οθονών αφής και θυροτηλεφώνων ABB-Welcome® αναμφίβολα αναδείχθηκε σε προϊόν της χρονιάς για το 2012.


ΑΒΒ-priOn®

Στο διακόπτη ABB-priOn® και την οθόνη αφής ABB-ComfortTouch®, λύσεις της ΑΒΒ για το Έξυπνο Σπίτι, απονεμήθηκε επίσης το βραβείο “red dot design award 2012”, για την εξαιρετική σχεδίαση και απαράμιλλη αισθητική τους.
Πλαίσιο carat® γυαλί λευκό, iceLight®Τέλος, ο διεθνούς φήμης αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Hadi Teherani σχεδίασε ειδικά για την ΑΒΒ το καινοτομικό φωτιστικό LED iceLight® και τη νέα αισθητικά μοναδική σειρά ανιχνευτών κίνησης MasterLINE, σειρά που έχει επίσης αποσπάσει το “red dot design award 2012”.
Η ABB (www.abb.com) κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις τεχνολογίες Ενέργειας και Αυτοματισμού, έχοντας στόχο οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας και οι Βιομηχανίες να βελτιώσουν τις επιδόσεις του εξοπλισμού τους μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο Όμιλος εταιρειών ABB δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και απασχολεί περίπου 145.000 εργαζομένους.