Nyheter för industriella applikationer

2013-05-08 - I ABB:s monter på Elfack visar vi våra tid- och övervakningsreläer i S-serien, som nu har en ny kapsling, och omkopplare för reservkraft. Dessutom kan du se produktnyheterna belysta Compact-tryckknappar, belysta ljudsirener och tryckknappar för tuffa miljöer.
Tid- och övervakningsreläer med ny kapsling

En ny kapsling för S-seriens tid- och övervakningsreläer innebär att du kan välja mellan traditionell skruvansluting eller skruvlös ansluting (push-in). Dubbla anslutningskammare i varje terminal (inkluderande märkskylt). Produkterna kan monteras på DIN-skena. Alla inställningar och indikeringar sker på produkternas front, vilket underlättar installation och idriftsättning.

Reservkraftomkopplare
Omkopplare för reservkraft eller reverseringsomkoppling finns i storlekar från 16 A upp till 2500 A och passar de flesta tänkbara applikationer. Som standard har omkopplarna manuell omkoppling, men de kan även beställas med motorstyrning. De kan också förses med olika avancerade automatikenheter för automatisk omkoppling till reservkraftaggregat och återkoppling till huvudnät.

Tuffa tryckknappar
Manöverdon som pallar för trycket i applikationer och miljöer där kravet är högt på god prestanda och fulländad funktionalitet. Årets nyhet är att produkterna i Modul och Compact Serien nu även innehåller belysta tryckknappar. Båda serierna har hög IP-klassning, självrengörande kontakter och är i vissa fall testade bortom de krav som finns i produktstandarderna.

För mer information kontakta:
ABB Lågspänningsprodukter
Mathias Elison, produktchef
021-32 02 60
mathias.elison@se.abb.com
ABB Sverige
Pressavdelningen
Tel. 021- 32 32 32
press@se.abb.com


Håll dig uppdaterad!

Följ oss på FacebookSe våra bilder på InstagramPrenumerera på vår kanal på YouTube