Miten turvata ihmisten yhteydet jouluna?

2016-12-20 - ABB yhdistää miljardit ihmiset myös joulun aikaan

Perhe ja läheiset ovat meille jokaiselle tärkeitä, erityisesti joulun aikaan. ABB:llä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että teknologiamme mahdollistavat ihmisten yhteydenpidon, ja että yhteydet toimivat silloin, kun niitä tarvitaan. Teknologiaamme löytyykin monien maailman johtavien nettikauppoja, sosiaalista mediaa ja muita palveluita ylläpitävien verkkoyhtiöiden infrasta.

Konesaleja tarvitaan monen jouluunkin liittyvän palvelun ylläpitoon: joululahjatilaukseen verkkokaupasta, kommunikointiin ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa tai puhelun soittamiseen Skypen kautta.

Teknologian toimivuus ja luotettavuus korostuu ruuhka-aikoina. Joulun alla verkkokaupoissa saatetaan tehdä jopa 400 tilausta sekunnissa, jolloin jopa pieni viivästys latausajoissa saattaa vähentää konversioita jopa 7 prosenttia.

ABB:n sähköistys- ja automaatioratkaisut tukevat konesalien infrastruktuurien luotettavuutta ja joustavuutta. Ne tukevat maailmanlaajuisesti käytetyimpien online-alustojen tehokasta, kestävää ja luotettavaa käyttöä. Ratkaisumme konesaleihin onkin suunniteltu kestämään kovaa kuormitusta ja jatkuvasti kasvavaa tiedon määrää. Ensi kerralla kun olet tekemässä tilausta verkkokaupasta, lähettämässä viestiä ystävällesi sosiaalisen median kautta tai soittamalla tutuillesi tuhansien kilometrien päähän nettikameralla, mieti, miten se on mahdollista? Vastaus piilee ABB:n konesaliteknologioissa.

- Sonia White


Sonia White, ABB :
"I am the global Marketing Communications Manager for the data center initiative. I am passionate about my job and the many opportunities it offers to connect and engage with people.

In the next years, we believe there will be a lot of positive disruption and innovation around digitizing the infrastructure of data centers. Communications will be essential to position us as a key player."

HakuYHTEYDENOTTO