Nyheter kapslingar

2013-05-08 - Sortiment av normkapslingar, kapslingar för el och media och systemlösningar för elcentraler är exempel på nyutvecklade och innovativa kvalitetsprodukter från ABB.
På Elfack 2013 visar vi bland annat:

TwinLine – vägg- och golvkapslingar
Systemet TwinLine är ett nytt skräddarsytt och framtidssäkert sortiment av vägg- och golvkapslingar för elcentraler. TwinLine erbjuder många intelligenta anpassningar som innovativ flänsteknik och kabelgenomföring, optimal tillgänglighet och enkel installation

Kapslingar för el och media
Det nya sortimentet av kasplingar för el och media innehåller ett flera smarta tekniska lösningar för installationer i bostäder och kommersiella fastigheter. Nya snabbanslutna noll- och jordsystem, infällnadslådor (som separat kan levereras tidigt i projekten) och magnetram för stålbalkar för snabb och enkel ingjutning är några av nyheterna. Kapslingarna finns som infällda eller utanpåliggande.

UK500 Nordic
Ett nytt sortiment av infällda normkapslingar från ABB. Finns med eller utan vit dörr. För den som älskar design finns även dörrar i line-sortimentet art, addition, color, vision och tech. Normkapslingar för snabba och enkla installationer i bostäder och näringsfastigheter. Två nyheter inom serien UK500 Nordic är snabbanslutna noll- och jordsystem samt infällnadslådor i metall med inbyggnadsdjup på maximalt 82 mm.


För mer information kontakta:
ABB Lågspänningsprodukter
Bo Sigfridsson, produktchef
Produktchef
0155-29 52 14
bo.sigfridsson@se.abb.com
ABB Sverige
Pressavdelningen
Tel. 021- 32 32 32
press@se.abb.com


Håll dig uppdaterad!

Följ oss på FacebookSe våra bilder på InstagramPrenumerera på vår kanal på YouTube

BILDER FÖR NEDLADDNING