Πράξη αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού

2016-11-30 - Η ΑΒΒ Turbocharging Ελλάδας & Κύπρου στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το αξιόλογο έργο της Interorient Shipmanagement για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεμεσού.
Το κοινωνικό έργο της εταιρείας Interorient Shipmanagement στηρίζει και φέτος η ΑΒΒ Turbocharging Ελλάδας & Κύπρου, ως χορηγός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνει η εν λόγω εταιρεία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεμεσού.

Η εκδήλωση πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται από την εταιρεία Interorient Shipmanagement κάθε Χριστούγεννα με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας. Σύμφωνα με στοιχεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεμεσού, 2500 άτομα στη Λεμεσό χρειάζονται καθημερινά φαγητό και βοήθεια. Το ποσό που θα συγκεντρώθει στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης χαράς θα δoθεί στο Κοινωνικό Παντωπολείο του Δήμου Λεμεσού.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:30 π.μ., μέχρι και τις 4μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας Interorient Shipmanagement κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν δραστηριότητες για παιδιά, παραστάσεις χορού και τραγουδιού και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φαγητό και ποτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα χαρούμε πολύ να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και να βοηθήσετε, ο καθένας με το δικό του τρόπο, συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και χαράς!

Περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/events/221307161636203/

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Page information:
  • Caterina Pagoni
  • Marketing Communications Specialist
    PA Division
    ABB Greece & Cyprus