Har du problemer med å finne riktig dimming for LED lys?

Ny ABB skapmontert universal LED dimmer løser problemet. Dagens lamper benytter som oftest LED lyskilder. De bruker bare en femtedel av energien som konvensjonelle lamper bruker for å få samme lysutbytte. Inntil nå har de vært vanskelige å dimme.

ABB har utviklet dimmere med høy kvalitet som harmonerer perfekt med LED lyskilder. De moderne LED retrofit lyskildene dimmer like godt som konvensjonelle glødelamper. Teknologien er basert på transistorer som ikke genererer noen form for støy. Den nye skapmonterte dimmeren tilbyr en rekke spesialfunksjoner, og imponerer med sin ekstremt kompakte konstruksjon (1MW, 18 mm).

LED dimmerne har en komfortabel måte å regulere lys på, og skaper perfekt atmosfære. Med denne kan du skape belysning som passer humøret og anledningen. ABB LED dimmere for LED lyskilder gir effektiv bruk av lys i rom.

Dimeren har i tillegg en rekke nyttige funksjoner som trappelys, vekkefunksjon og slumrefunksjon. Ved bruk av sistnevnte tar neddimmingen 60 min. fra full lysstyrke, dette er genialt i barnerom hvis for eksempel barnet er engstelig for å legge seg i et mørkt rom.

USB dobbel stikkontakt
Dimmeren betjenes vanligvis fra vanlig impulsbryter.
Trappelysfunksjon: Fast etterløpstid 2 eller 5 minutter.
Vekkefunksjon: Ved dobbeltrykk på bryteren når lyset er avslått. Lyset dimmer opp til full styrke i løpet av 30 min.
Slumrefunksjon: Ved dobbelttrykk på bryteren når lyset er på. Lyset dimmer gradvis ned, ved full lysstyrke tar det 60 min.


Teknisk info:
- Dimmer for skinnemontering.
- Belastning, LED : 2-100W/VA
- Konvensjonelle lamper 10-200W/VA
- 1-moduls bredde (18 mm)

Elnr: 1471303 - LED-DIMMER, MDRC, BASIC

For mer informasjon, se høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook