ABB ja Tampereen teknillinen yliopisto vahvistavat yhteistyötä

2013-10-25 - ABB ja Tampereen teknillinen yliopisto ovat allekirjoittaneet sopimuksen keskinäisen yhteistyön vahvistamiseksi ja laajentamiseksi. Käytännössä yhteistyö tarkoittaa muun muassa opinnäytetöitä, luentoja, kursseja ja opiskelijatapahtumia sekä yhteisiä tutkimushankkeita.

”ABB tekee laajalla rintamalla tiivistä yhteistyötä akateemisen maailman kanssa Suomessa. Verkostoituminen ja yhteistyö elinkeinoelämän ja akateemisen maailman kesken on suomalainen vahvuus ja myös kilpailukykymme peruspilareita. Näin olemme edistämässä ja vahvistamassa innovaatioiden syntyä”, teknologiajohtaja Heikki Uusitalo ABB:ltä sanoo.


Sopimuksen allekirjoittivat TTY:n puolesta rehtori Markku Kivikoski (kuvassa vasemmalla) ja ABB Oy:n puolesta toimitusjohtaja Tauno Heinola.

"Kiinteä yhteistyö pitää huolen myös siitä, että yliopiston opetussuunnitelmat pysyvät ajantasaisena. Työnantajat saavat sitä osaamista, jota tulevaisuudessa tarvitsevat, ja valmistuvat opiskelijat saavat alansa töitä", professori Seppo Valkealahti TTY:n sähkötekniikan laitokselta sanoo.

Tampereen teknillisen yliopiston lisäksi ABB tekee Suomessa yhteistyötä myös muun muassa Aalto-yliopiston, Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Vaasan yliopiston kanssa.

Seuraa ABB:tä

Seuraa meitä TwitterissäTutustu ABB:hen SlidesharessaSeuraa meitä FacebookissaKatso videoitamme YouTubessa

Haku