Üdvözöljük a Field Information Manager (FIM) indítási oldalán!

2017-06-08 - A Fieldbus alapú eszközkezelő egység új generációja

Tudta? A Field Information Manager az első olyan FDI-alapú eszköz, amelyet a terepi készülékek konfigurálásához terveztek.

Az ABB tovább bővítette a Field Information Manager termékkínálatát: piacra dobta az első FDI-alapú készülékkezelő eszközét, és forgalomba hozta a Field Information Manager 1.1-es verziószámú kézi egységét is. Ez a könnyen kezelhető szoftver mostantól már a kereskedelmi forgalomban is elérhető a vevőink számára.

A kézi készülék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy elvégezze a különféle helyeken telepített (pl. a terepen/üzemben, vagy a panel hátoldalán, vagy a csatlakozó dobozban, avagy műszerekkel felszerelt mérőlaborban található) HART protokollú készülékek konfigurálását, paraméterezését és diagnosztikai ellenőrzését.

A Field Information Manager (FIM) eszköz úgy lett kialakítva, hogy segítségével a felhasználók hatékonyabban tudják konfigurálni és kezelni az intelligens készülékeiket. A FIM eszközt alkalmazó felhasználóknak nem kell beruházni saját, különféle márkanevek alatt forgalmazott kézi végberendezésekbe. Az ABB új eszközének beszerzésével megszűnnek a saját, egyedi hardver fenntartásból adódó többletköltségek, és jelentősen csökkennek az életciklusra vetített karbantartási költségek is.

A Field Information Manager feltelepíthető bármilyen Windows operációs rendszerű táblagépre, laptopra vagy számítógépre, így a számos műszerezési program egyetlen gépre telepíthető. A felhasználók kevesebb mint 3 percen belül beüzemelhetik a rendszert, és a www.abb.com/fieldinfo linkről bármikor letölthetik a szükséges programcsomagokat és fájlokat. A „Field Information Manager Store and Print” eszközbeállítási alkalmazás lehetővé teszi, hogy a paramétereket az egyik eszközről könnyen átvihessük egy másikra, illetve feleslegessé teszi a paraméterek manuális rögzítését is.

A Field Information Manager kézi készülék további jellemzői:

    · Az FDI-komponenseknek köszönhetően nagyfokú összekapcsolhatóság és széles körű kompatibilitás

    · Paraméterezés online és offline üzemmódban

    · Paraméterek és beállítások dokumentálása

    · Olyan új elvekre épül, amelyek biztosítják a könnyű alkalmazhatóságot és az érintőképernyős navigálást

    · Letölthetők az ABB műszerezési célú, FDI Device Packages programcsomagok

    · Generikus HART Device Package (eszközcsomag) miden HART protokollú eszközhöz

    · Támogatja a már üzembe helyezett rendszereket – DD/EDD fájlok

KeresésKAPCSOLAT