Ny KNX-detektor for korridor med ekstra lang rekkevidde

Tilstedeværelsesdetektoren detekterer automatisk lysforhold, eller at noen er tilstede i korridoren. Det betyr at lys og varme kun kobles inn når det virkelig trengs. Tom korridor hvor lys og varme står på for fullt er historie. Detektorene har ekstra lang rekkevidde, og velges KNX-premium kan du utnytte dagslyset for å dimme lys og regulere varme. En kostnadseffektiv og komfortabel løsning.

Ekstra lang rekkevidde
Vi har to typer detektorer som styres av lysstyrke og bevegelse. Den ene skrur lys av eller på (standard), den andre dimmer lys og regulerer varme (premium). Begge har ekstra lang rekkevidde, 30 x 6 m, og har høy nøyaktighet.Utnytt dagslyset med premium
Velger du premium kan du spare enda mer energi ved å kombinere tilstedeværelsesdetektorer med konstantlysstyring. Den regulerer lyset avhengig av dagslyset som kommer inn. Lyset dimmes eller slås helt av avhengig av lysstyrken. Erfaring har vist at konstantlysstyring kan redusere strømforbruket med 35 til 50 %. Det er ikke bare strømutgiftene som reduseres, men lampene får også lenger levetid.

Tilstedeværelsesdetektorer til korridor for innfelt montering leveres i to versjoner
Standard
- 6131/50: tilstedeværelsesdetektor for korridor (30 x 6 m) med integrert bustilkobler i farge hvit og aluminium. Denne har konstantlys bryting.
Premium - 6131/51: tilstedeværelsesdetektor for korridor (30 x 6 m) med integrert bustilkobler i farge hvit og aluminium. Denne har konstantlys regulering, integrert romtemperaturkontroller, 5 logikk funksjoner, og 10 fritt programmerbare IR kanaler.

Elnummer:
4544283: KNX - Standard tilstedeværelsesdetektor hvit
4544284: KNX - Premium tilstedeværelsesdetektor hvit
4544285: KNX - Standard tilstedeværelsesdetektor alu.
4544286: KNX - Premium tilstedeværelsesdetektor alu.


For mer informasjon se høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook