Styr lys og varme med brytere og display i lekkert design

Velger du KNX, vårt intelligente styresystem for bl.a. boliger og næringsbygg, kan du styre lys, varme og persienner via vår stilige design-serie PriOn. Serien er designet i samarbeid med Bang & Olufsen og fås i blant annet glass, metall og i børstet stål.

.


.
PriOn har de samme funksjonene som våre andre bryterserier og SmartTouch-paneler. Det vil si at du kan styre lys, varme og persienner, sette opp scener etter ønske og også styre RGB-lys. Temperatur/termostat kan settes opp i displayet eller man kan bruke en topplist med display sammen med en 3-veis bryter for og styre varmen lokalt. Serien har 1- og 3-veis brytere, display og trykk/vri-knapp. Trykk/vri-knapp betjener displayet, men kan også brukes separat som en trykk/vri-dimmer.

.
Design
Serien er laget i hardplast, glass og metall i både hvitt, sort, og børstet stål. Øvre og nedre dekorlist velges ut ifra funksjon. De leveres som standard uten funksjoner, sort topplist med IR og/eller display og nedre dekorlist med temperaturføler i alle fargene.
..
Teknisk informasjon:
- Trenger kun en bustilkobler uansett om det er 1-, 2- eller 3-veis kombinasjon.
- Displayet betjenes med roterende knapp, og displayet har sider og menyer nok til å styre et hus.
- Bryterne kan kombineres som man ønsker, men maks 3 i kombinasjon.

For mer informasjon se "Lenker" i høyre marg.


Følg og lik oss på Facebook