Vil du ha sikker og intelligent enerigiforsyning?

ABB Ability™ Electrical Distribution Control System er en innovativ nettskyplattform designet for å overvåke, optimalisere og kontrollere det elektriske anlegget.ABB Ability er bygget på det siste innen nettsky arkitektur for data innsamling, behandling og lagring. Denne sky arkitekturen har blitt utviklet sammen med Microsoft for å forbedre ytelsen og garantere høyeste pålitelighet og sikkerhet.Gjennom ett brukervennlig web app grensesnitt, ABB Ability™ Electrical Distribution Control System gir deg tilgang når som helst og hvor som helst via smarttelefon, nettbrett eller PC, slik at brukeren kan:
  • Overvåke
    Sjekke anleggets ytelse, overvåke det elektriske anlegget og tildele kostnader.
  • Optimalisere
    Analysere relevant informasjon, utnytte dine ressurser bedre og ta de riktige forretningsavgjørelsene.
  • Kontrollere
    Sette opp varsler og informere nøkkelpersonell, fjernstyre implementeringen av en effektiv strømstyrings- strategi og oppnå energi besparelser på en enkel måte.

ABB Ability™ Electrical Distribution Control System gir også mulighet til å overvåke flere anlegg samtidig for å sammenligne ytelsen fra de forskjellige anleggene. I tillegg er det mulig å tilpasse tilgangsnivået basert på brukerens behov og erfaringer.

Med mange applikasjoner, stort utvalg av tjenester og høy fleksibilitet har ABB Ability™ Electrical Distribution Control System blitt designet for sluttbrukere, driftsansvarlige, konsulenter og tavlebyggere.

Finn ut mer


Følg og lik oss på Facebook