ABB på turné

En rullande utställning är på väg i Sverige för att träffa Motorer & Drivsystems industrikunder.
Under fyra månader kommer Motorer & Drivsystems turnébuss köra runt i Sverige. En bussfärd som startade 15 mars i Malmö och som sedan åker vidare norrut genom Sverige. Sista stoppet görs i Luleå den 18 juni.

Kontakta din ABB-säljare för turnéplan.

Det som ingår i bussen är allt ifrån process- och industrimotorer till ett brett urval av våra frekvensomriktare. Med den här bussen är det meningen att både befintliga kunder och nya kunder ska få chansen att få se de produkter som vi erbjuder. På turnén har vi även med oss en representant från service som presenterar våra serviceerbjudande.

Målet med bussturnén
Målet är att vi ska träffa 110 företag på fyra månader.

Produkter vi har med i bussen!
Frekvensomriktare ACS800Frekvensomriktare ACSM1 med servomotor
Frekvensomriktare ACS355Strömriktare DCS800
Frekvensomriktare ACS310Processmotor M4BP
Frekvensomriktare ACS550Industrimotor M3BA


  Längst fram i bussen står en industrimotor (M3BA) och en processmotor (M4BP).


  Bussen har som dekor en motorillustration.


  Mer information om produkter och tjänster finns att läsa på de skyltar som finns inne i bussen.


  På dörrarna längst bak på bussen syns Motorer & Drivsystems egen "pärla", motorn M4BP, som vunnit Industrins Hållbarhetspris i kategorin Årets Hållbara Produkt.

  Motors & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå. & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå.
  Motors & Drivsystems bussturné startar i Malmö och avslutas i Luleå.

  Sök