ABB prezintă soluţii de ultimă generaţie la FOREN 2016

Bucureşti, 10 iunie 2016 – Soluţiile avansate pentru transportul şi distribuţia energiei electrice reprezintă temele principale ale celor două mese rotunde ABB
ABB România va participa la FOREN 2016 Energy Forum care va avea loc între 12-16 iunie, 2016 la Costinesti, cu două Mese Rotunde dedicate clienţilor ABB din domeniul energetic. Prezentatorii vor fi experţi ABB din Germania, Elveţia, Cehia şi Finlanda.

Temele primei Mese Rotunde - RT5, care se va desfăşura pe data de 14 iunie 2016 începând cu ora 14:00 se va referi la “ABB şi Aplicaţiile GIS: Ducând inovaţia mai departe” şi respectiv “ABB şi Aplicaţiile GIS: Amprenta optimizată la sol şi înaltă performanţă”.

La cea de-a doua Masă Rotundă - RT13, care va avea loc pe data de 16 iunie de la ora 14:00 se va discuta despre “Introducerea soluţiilor ABB cu reanclanşatoare de tip exterior” şi despre “UniGear Digital, Soluţia inovatoare pentru celule de medie tensiune.”

Principalele avantaje ale ABB GIS sunt reprezentate de amprenta foarte mica la sol şi de înalta fiabilitate. ABB oferă soluţii inteligente şi economice pentru aplicaţii complexe de înaltă tensiune, specifice zonelor dens populate şi adecvate pentru o planificare estetică a oraşelor sau pentru cazurile cu impact sever asupra mediului.

Design-ul inovator al soluţiilor ABB cu reanclanşatoare de tip exterior asigură fiabilitatea sistemului, reanclanşatoarele OVR ABB fiind caracterizate prin performanţă în exploatare, utilizând tehnologii inovatoare şi expertiză avansată. ABB a creat cea mai fiabilă soluţie în domeniu care necesită cele mai reduse costuri de mentenanţă.

În domeniul celulelor de medie tensiune, ABB a dezvoltat conceptul “UniGear Digital” – soluţie de ultimă oră menită să ofere clientului o îmbunătăţire semnificativă în comparaţie cu soluţiile clasice, astfel răspunzând celor mai înalte cerinţe în domeniu.
“Suntem bucuroşi să prezentăm clienţilor noştri din România soluţii ABB de ultimă generaţie şi expertiză internaţională în domeniul energetic. Inovaţia, siguranţa reţelelelor şi costurile reduse de mentenanţă reprezintă doar câteva dintre aspectele importante ale soluţiilor ABB care vor fi prezentate la FOREN” – a spus Tomasz Wolanowski, Country Managing Director pentru ABB România.

ABB furnizează în România soluţii sigure şi eficiente din punct de vedere energetic în domeniile generării, transportului şi distribuţiei energiei electrice cât şi pentru creşterea productivităţii în cadrul operaţiunilor industriale. Printre realizarile ABB în România se numără proiecte la cheie în domeniul energetic, inclusiv pentru energie regenerabilă – solară și eoliană, soluții în domeniul robotizării (aplicațiile deservite incluzând sudura, vopsirea, ambalarea, paletizarea și manipularea, inclusiv mentenanța preventivă și reactivă), aplicații cu motoare Flame proof / AMD sau cele pentru termocentrale cu motoare AMI, tablouri de joasă tensiune pentru alimentarea cu energie electrică a diferitelor unități de producție din industriile auto, petrochimică și industria prelucrării lemnului.

ABB (www.abb.com) este lider global în tehnologiile energetice şi de automatizări care permit clienţilor din domeniul utilităţilor, industriei, transporturilor și infrastructurii să îşi îmbunătăţească performanţele, diminuând impactul asupra mediului inconjurător. Grupul de companii ABB operează în aproximativ 100 ţări, având in jur de 135,000 angajati.

CautareCONTACT