Från spelvärlden in i processindustrin. Få en snabb överblick av din process

2013-04-29 - Kom till ABB:s monter på Elfack så visar vi vårt 3D-visualiseringssystem för att enkelt kunna visa nyckelvärden inom processen. Läs även om vår satsning på operatörseffektivitet!
Nyckelvärden inom områden som kostnader, miljö och kvalitet samlas in från olika källor och presenteras med 3D-grafik i en virtuell kopia av fabriken. Detta ger en fantastisk bra överblick vid alla presentationer och diskussioner. Ett måste för varje ledningsgrupp!

Ett nytt och spännande sätt att öka förståelsen för komplicerade processer och olika mätvärden. Allt blir möjligt genom en kombination av klassisk industriteknik och modern spelteknik.


3D-visualisering av fabriken och nyckelvärden

ABB_Flyer_SmartClientBoard_erbj_130731.pdfABB_Flyer_SmartClientBoard_erbj_130731.pdf

Elfack 2013
På mässan visar vi även 800xA - Extended Automation står för operatörseffektivitet, integreringsmöjligheter för process- och kraftapplikationer, tillståndsbaserat underhåll och kommunikationsmöjligheter för video och ljud samt mycket mera.
- Nyheter i 800xA: bl.a en helt nyutvecklad programeditor i Control Buildern, som effektiviserar ingenjörsarbetet, en ny iPad baserad arbetsplats i 800xA, samt mycket mera.

Vi visar även nyheter i Compact 800 och Freelance våra flexibla, användarvänliga och kostnadseffektiva mindre system.

Satsning på Operatörseffektivitet
Genom ABB:s förvärv av en andel i CGM AB i Borås har vi gått ytterligare ett steg mot att möta industrins växande behov av operatörseffektivitet. CGM utvecklar och tillverkar avancerade kontrollrumsmiljöer för 24 timmars drift, 7 dagar i veckan. ABB har under en längre tid samarbetat med CGM och inkluderat CGM:s operatörsmiljöer i automationssystemerbjudandet. ABB:s koncept Extended Operator Workplace (EOW) hjälper operatörerna att på ett effektivare sätt interagera med olika system och teknisk utrustning.Sök