Harjoittelija tuotekehityksen verifiointitiimiin, Drives, Helsinki

Harjoittelija tuotekehityksen verifiointitiimiin

Tarjoamme osa-aikaista (16h/vko) harjoittelijan tehtävää ABB Oy, Drives -yksikössä Helsingissä. Tehtävässä työskentelet High Power Drives:n tuotekehityksen verifiointitiimissä, joka vastaa taajuusmuuttajien testaamisesta ja viranomaishyväksynnöistä. Tehtävässäsi keräät informaatiota eri suunnittelualueilta ja osallistut näin osaltasi teknisten rakennetiedostojen valmistelemiseen. Tehtävässä pääset tutustumaan laaja-alaisesti taajuusmuuttajien tuotekehitykseen. Mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä myös sähkökäyttöjen tyyppitestauksessa. Menestyminen työssä mahdollistaa jatkon kesätyön, kandityön ja myöhemmin mahdollisen diplomityön merkeissä.

Edellytämme, että tuleva tai nykyinen pääaineesi on elektroniikan, automaation tai sähkötekniikan koulutusohjelmasta. Olet 2 - 4 vuosikurssin opiskelija tai vastaavassa vaiheessa opinnoissasi. Kykenet tiimityöhön, olet oma-aloitteinen, huolellinen ja yhteistyökykyinen. Toimintamme kansainvälisessä ympäristössä edellyttää hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Eskola, puh. 050 33 22 672.

Hakemukset Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, opintorekisteriotteesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteella ville.eskola(a)fi.abb.com 3.11.2013 mennessä.

Haku