"Dialog" - ABBs nye blogg

2013-04-16 - ABBs nye blogg "Dialog" serverer dagsaktuell teknologi og trender - og inviterer til dialog.

abb-conversations.com/no er adressen til den nye bloggen til ABB i Norge, hvor kunnskapsrike og skriveglade ABBere skal dele sin lidenskap og kunnskap med omverdenen.

- Vi trenger en arena hvor vi kan komme i dialog med alle som er opptatt av den samme teknologien som oss og hvordan samfunnet best kan nyttegjøre seg av den. Vi vil at flest mulig skal delta i samtalen, og det er nettopp synspunkter utenfra som utgjør forskjellen. Vi vil gjerne bli utfordret, smiler informasjonsdirektør Helene Günther Merg.

Hun sier at bloggen skal være relevant og poengtert og sette fokus på utfordringer som samfunnet trenger kloke hoder og teknologi for å håndtere.

- Vi er ikke bare en leverandør av kraft- og automasjonsteknologi, men et selskap som bidrar til samfunnsutviklingen. Vi sitter på viktig kunnskap om de temaene vår virksomhet dreier seg rundt. Det vil vi dele med flest mulig, alt fra dem som er naturlig nysgjerrige på teknologi, til dem som trenger kunnskapen for å ta viktige beslutninger, sier Günther Merg.

abb-conversations.com/no er en lokal versjon ABBs globale,
prisvinnende plattform abb-conversations.com. Siden er konstruert for å gi en optimal opplevelse på alle typer enheter, både stasjonære og håndholdte.

Du finner også lenke til "Dialog" i hovedmenyen på www.abb.no.

SøkKONTAKT OSS