ABB în parteneriat cu Fluor pentru livrarea de proiecte de stații electrice la nivel global

2016-10-05
  • Parteneriatul combină poziția de lider de piață a ABB în tehnologii energetice cu expertiza Fluor în gestionarea proiectelor mari de inginerie, achiziţii și construcții
  • Parteneriat pentru capturarea de noi oportunități de creștere pentru ambele companii.

ABB și Fluor au format un parteneriat strategic global pentru execuția de proiecte la cheie mari de inginerie, achiziţii și construcții (IPC) pentru stații electrice. Prin combinarea tehnologiei conducătoare la nivel mondial a ABB și poziția sa de lider pe piață în transportul și distribuția energiei cu expertiza și experiența Fluor în livrarea de proiecte EPC mari, parteneriatul va ajuta prin a răspunde nevoii de evoluție a rețelelor energetice de pe tot globul pentru stații electrice sigure, fiabile si de ultima generatie.

„Suntem mândri să incheiem acest parteneriat cu Fluor pentru abordarea oportunităților vaste ale Revoluției Energetice care are loc și ale investițiilor relaționate în infrastructura energetică. Împreună, intenționăm să creștem afacerile noastre prin completarea reciprocă a punctelor tari ale fiecăruia în servicii pentru unice clienți pentru proiecte de stații”, a spus CEO al ABB Ulrich Spiesshofer. ”Parteneriatele strategice ca acesta reprezintă un element central al strategiei noastre de Nivel Următor și ajută să continuăm creșterea în timp ce atenuăm riscurile.”

Stațiile sunt elemente cheie ale infrastructurii rețelelor energetice care facilitează transportul și distribuția eficientă a energiei electrice. Acestea comandă și protejează fluxurile de putere, conectează stațiile electrice la rețea și conectează rețele de transport și distribuție, precum și consumatorii finali.

„Noul parteneriat strategic global al Fluor cu ABB, care vizează piața stațiilor, se așteaptă să aducă sinergii unice clienților nostri din domeniul energetic” a spus David Seaton, CEO al Fluor. „Această abordare exemplifică focalizarea noastra în adresarea nevoilor clienților prin oferirea de soluții integrate unice.”

ABB este lider mondial în stații cu izolație în aer, cu izolație în gaz și hibride cu niveluri de tensiune de până la 1200 kV. Aceste stații facilitează transmiterea și distribuția eficientă și sigură a energiei electrice cu impact minim asupra mediului. Acestea deservesc clienți din domeniile utitlităţilor, industriali și comerciali, precum și sectoare care includ căi ferate, transporturi urbane și energii regenerabile.

„Acest partenerial global cu Fluor întărește focalizarea noastră strategică pe dezvoltarea de noi modele de business în timp ce continuăm să transformăm business-ul nostru astfel încât să genereze o valoare sporită pentru clienți” a spus Claudio Facchin, Președinte al Diviziei Rețele Energetice.

Despre ABB
ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider în tehnologie de pionierat în produsele electrice si energetice, robotică și mișcare, automatizare industriala si retele electrice deservind clienți în domeniul utilităților, industriei transporturilor și infrastructurii la nivel global. De mai mult de patru decenii, ABB scrie viitorul digitalizării industriale. Cu mai mult de 70 de milioane de dispozitive conectate prin intermediul bazei sale instalate de peste 70.000 de sisteme de control pe toate segmentele de clienți, ABB este poziționat în mod ideal, pentru a beneficia de cea de-a patra Revolutie Industriala si Energetica. Cu o moștenire de mai mult de 130 de ani, ABB operează în mai mult de 100 de tari, avand aproximativ 135.000 de angajați. www.abb.com

Despre Fluor
Fluor Corporation (NYSE: FLR) este o companie globală de inginerie, procurare, fabricație, construcții și mentenanţă la nivel global care proiectează, construiește și întreține utilități eficiente pentru capital pentru clienții săi de pe șase continente. De peste un secol, Fluor a deservit clienții noștri prin livrarea de soluții inovative și integrate pe tot globul. Cu sediul în Irving, Texas, Fluor este la poziția 155 în lista Fortune 500 cu venituri de 18,1 miliarde USD în anul 2015 și, are peste 60 000 de angajați la nivel mondial. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.fluor.com sau urmați-ne pe Twitter@FluorCorp.

Notă importanta cu privire la informații de perspectiva
Acest comunicat de presa include informatii anticipative si declaratii. Aceste așteptări, estimări și proiecții sunt în general identificabile prin declarații care conțin cuvinte, cum ar fi "se așteaptă", "crede", "estimează", "obiective", "planuri", "este probabil", "intenționează" sau expresii similare. Cu toate acestea, există mai multe riscuri si incertitudini, dintre care multe sunt in afara controlului nostru, care ar putea determina rezultatele noastre efective sa difere semnificativ de informatii si declaratii anticipative facute in acest comunicat de presa si care ar putea afecta capacitatea noastră de a realiza oricare sau toate din țintele noastre declarate. Cu toate ABB Ltd consideră că așteptările sale reflectate în orice astfel de declaratie prospectivă se bazeaza pe ipoteze rezonabile, nu se poate da nici o asigurare că aceste așteptări vor fi atinse.

CautareCONTACT

  • Page information:
  • Media Relations
  • Saswato Das,
    Antonio Ligi, Domenico Truncellito, Sandra Wiesner
    +41 43 317 65 68

ATTACHMENTS