ABB lahjoittaa joulutervehdysvarat Sylva ry:lle

2017-12-11 - Suomen ABB lahjoittaa tänä vuonna joulutervehdysvarat, 20 000 euroa, Sylva ry:n toiminnan tukemiseen. Yhdistys auttaa syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

”Olemme hyvin otettuja, että Sylvan työtä muistetaan tällaisella tavalla”, Sylva ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro sanoo.

Sylva ry järjestää syöpään sairastuneille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen muun muassa kursseja ja tapahtumia.

”Yhden viikonloppukurssin kokonaishinta on noin 5000 euroa, ja se kattaa kahdeksan perhettä tai 15 lasta tai nuorta”, Aro kertoo. Hyvin tarpeelliseksi koettua on myös yliopistosairaaloissa järjestettävä kuvataideterapia.

Suomessa syöpään sairastuu vuosittain noin 150 alle 16-vuotiasta lasta ja noin 600 alle 35-vuotiasta nuorta ja nuorta aikuista. Alle 16-vuotiaiden yleisimmät syöpätyypit ovat leukemia, aivokasvaimet ja lymfoomat. Kolme neljästä paranee sairaudestaan.


ABB lahjoittaa vuosittain joulutervehdysvaroja hyväntekeväisyyteen. Suomen ABB:n kotimaan markkinoiden myynti- ja markkinointijohtaja Timo Toissalo luovutti lahjoituksen Sylva ry:n toiminnanjohtajalle Marika Arolle ABB:n pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä.

HakuYHTEYDENOTTO