Mycket nöjda kunder på Data Center Expert Day i Stockholm.

2017-02-21 - Kunderna vill komma nästa år igen
60 datacenter kunder från Sverige och de nordiska länderna samlades för att diskutera aktuella områden för branschen och lära sig mer om ABB:s produkter och lösningar på ABB:s Data Center Expert Day, 9 februari i Stockholm. De olika presentationerna som gavs under dagen innehöll en omfattande beskrivning på fördelar med IoT för framtiden, en detaljerad beskrivning av hur ABB Decathlon kan hjälpa företag att spara tid och pengar samt en demonstration om fördelarna med modulära UPS-system, tillsammans med andra datacenter frågor och informativa presentationer.

Henrik Palmgren, chef för datacenter segmentet Europa, säger att de största utmaningarna för dagens datacenter är att industrialisera verksamheten, och att göra den mer effektiv. ABB kan hjälpa kunder att bli mer effektiva på många olika sätt, som till exempel bidra till att få en övergripande större kontroll över anläggningen som sedan kan ge enklare beslutsunderlag för opeartörerna.över möjligheten att kunna ge en helhetsbild av "lägeskontroll" (mode control). ”Med denna dag ville vi erbjuda en större inblick i ABB:s datacenterlösningar, och ge dem en bättre syn på hur ABB kan hjälpa dem att bli mer effektiva”.

Responsen för dagen har varit mycket positiv, och kunderna ser redan fram emot nästa års Data Center Expert Day i Stockholm.

Loading...


SökKONTAKTA OSS