ABB skriver kontrakt med Borås Energi och Miljö

2016-09-20 - ABB kommer att levererar det överordnade automationssystemetet till EMC-projektet på Sobacken i Borås. I entreprenaden ingår utrustning som ska monteras i kontrollbyggnaden där operatörerna ska kunna övervaka och styra processerna på hela EMC-området. 
Kontraktet undertecknades den 6 september av Jörgen Karlsson, Marketing and sales manager på ABB och Gunnar Peters, vd på Borås Energi och Miljö.

Jörgen Karlsson, Marketing and sales manager på ABB, Erika Storme Martinger (S), andra vice ordförande för Borås Energi och Miljös styrelse och Gunnar Peters, vd på Borås Energi och Miljö.


- I det nya Energi och Miljöcentrat ska vi bygga ett kontrollrum där man kliver in i ”framtiden” . Det känns tryggt att ABB med sina erfarenheter och sin innovationsförmåga knyter samman alla våra processer och anläggningar till ett tillförlitligt och utmanande informationskluster. Liksom ugglan är vår projektsymbol med klokhet och nyfikenhet, vill vi tillsammans med ABB skapa en hållbar framtid, säger Gunnar Peters.

Läs hela pressmeddelandet från Borås Energi och miljö.

Sök