News center

BMW Group bestiller 2.400 ABB-robotter

2013-05-01 - Robotterne skal primært håndtere lime- og punktsvejsningsprocesser.
ABB, førende inden for kraft- og automationsteknologier, har modtaget en ordre på 2.400 robotter af BMW Group. Over de næste tre år skal robotterne installeres på BMW-fabrikker i Regensburg og Leipzig samt i Tiexi i Kina. Robotterne skal primært bruges til materialehåndtering, lime- og punktsvejsningsprocesser.

Det er ikke første gang BMW lægger en robotordre i den størrelse hos ABB og det understrejer et velfungerende samarbejde imellem de to koncerner.

‘’BMW er en verdensklassekunde, som altid er på forkant,” siger Per Vegard Nerseth, øverst ansvarlig for ABB’s robotforretning. “Vi er naturligvis stolte over at de har forlænget deres samarbejde med os og endnu engang viser tillid til ABB’s robotteknologi. Bilproducenterne har oplevet, at robotautomation er sund forretningsstrategi’.’

Robotterne giver kunderne mulighed for at få mere effektive produktionsprocesser, der bæredygtigt fremstiller produkter af høj ensartet kvalitet. ABB’s produkter og løsninger til lean produktion strækker sig fra karosseri til den komplette samling af biler. Robotterne er med til at forbedre konkurrenceevnen og lever samtidig op til kundens krav og specifikationer. ABB har installeret mere end 200.000 robotter på verdensplan.

SøgKONTAKT OS

  • For yderligere information, kontakt:
  • David Marshall
  • ABB robotics, media relations
    +44 7889 165637