TruONE™ - maailman ensimmäinen, oikea automaattinen vaihtokytkin

2018-02-01 - ABB:n TruONE™ on maailman ensimmäinen täysin automaattinen vaihtokytkin (ATS) sähkönjakelun kriittisiin kohteisiin. Siinä kaikki tärkeät toiminnot on sijoitettu yhdeksi kokonaisuudeksi. Pieni koko ja sisäänrakennettu automatiikka helpottaa olennaisesti kytkimen asentamista lyhentäen asennusaikaa jopa 80 prosenttia aiempiin malleihin verrattuna.
TruONE on tarkoitettu eritoten sähkönjakelun kriittisiin kohteisiin, joissa sähkönsyötössä ei sallita katkoja. Tällaisia kohteita ovat muun muassa konesalit ja sairaalat. Aiemmin sähkönsyöttö on pitänyt varmistaa useilla toisiinsa kytketyillä laitteilla, kuten sensoreilla, valvontajärjestelmillä, katkaisijoilla ja päätelaitteilla. Nyt kaikki on samassa laitteessa, jonka asentamiseen tarvitaan vain viidennes aiemmin tarvitusta ajasta. Helppo asennettavuus säästää lisäksi kaapeloinnin ja käyttöönoton kustannuksia merkittävästi.

TruONE valvoo reaaliaikaisesti omaa toimintaansa sekä muun muassa liittimien sekä toimintaympäristön lämpötilaa. Lisäksi se on yhdessä ABB:n muiden ABB Ability™ -tuotteiden kanssa osa entistä helpompia etäkäyttöratkaisuja.

TruONE-vaihtokytkin on esittelyssä ABB:n osastolla D-102 SähköTeleValo-messuilla Jyväskylässä 7.-9.2.


HakuYHTEYDENOTTO