Sikker og pålitelig testprosedyre med Essailec® testblokker

Essailec® testblokker er designet for å benyttes i forbindelse med måleutstyr og følger de samme prinsippene for å kunne oppnå en pålitelig og sikker måling. Med dette utstyret installer kan det utføres målinger uten at det er behov for å åpne tavledører eller fjerne avdekninger.

ABB tilbyr en sikrere hverdag
Dette utstyret er godkjent av store aktører og er installert i anlegg for elektrisk produksjon, transport og distribusjonsnettverk. ABB bidrar til en tryggere og sikrere utførelse av strøm- og spenningsmåling, overvåkning. I tillegg blir reparasjon og/eller utskifting av målere og beskyttelsesreleer installert i sekundærkretser av strøm- og spenningstransformatorer eller sensorer lettere . ABB er alene om å ha en slik løsning tilgjengelig.

Kambrytere samlebilde 520 pix

Essailec® RJ45 testblokker er beregnet til bruk med den nye generasjonen digitale brytere med integrerte sensorer (strøm eller spenning). Kombinasjonen av RJ45 tilkobling og "Make before break" prinsippet gir testblokkenes funksjon et nytt løft og bidrar til en enklere test av tavlesystemet. Med "Make before break" prinsippet kobles måleinstrumentet automatisk inn, som en del av kretsen, når pluggen føres inn. Med denne metoden blir aldri målekretsen brutt og uønskede konsekvenser av kretsbrudd elimineres. Når målingen er ferdig og pluggen fjernes lukkes kretsen automatisk.

Fordeler
- Sikker og pålitelig måling uten å åpne tavledører
- Tilgjengelig for egendefinert løsning
- Standardisert utvalg
- Kodet for sikker måling
- Make before brake prinsipp


For mer informasjon se "Lenker" i høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook