ABB startar talkshow på Youtube

2017-06-12 - Idag lanserar ABB Sverige en talkshow för att lyfta de stora frågorna för framtiden. Programmet blickar in i framtiden för att låta dig fatta bättre beslut redan i dag. I första avsnittet av Framtidsstudion diskuteras framtidens energilandskap och smarta elnät av en panel med några av branschens tyngsta röster.
I det första avsnittet diskuterar en spännande och intressant panel bestående av ledande profiler inom energibranschen utmaningarna inom framtidens elnät. Deltagarna är:
    • Ulla Sandborgh, generaldirektör Svenska kraftnät
    • Lars Nordström, professor, Elkraftteknik, KTH
    • Jenny Larsson, chef för Vattenfalls svenska värmeverksamhet
    • Johan Söderström, vd för ABB Sverige
Programmet leds av Maria Berghäll.

Maria Berghäll leder ABBs nya talkshow ”Framtidsstudion”. Foto: Evelina Carborn


Syftet med satsningen på Framtidsstudion är att belysa ämnen som kommer att vara avgörande för svensk konkurrenskraft i framtiden samt att sätta ljus på innovationer och lösningar från ABB och samtidigt placera dem i ett större sammanhang.

I varje avsnitt låter ABB Sverige några av samtidens mest relevanta röster reflektera kring en aktuell fråga inom ABB:s värld. Framtidstudions varierande gäster diskuterar några av de viktigaste makrotrenderna, svåraste utmaningarna och mest spännande utvecklingsområdena för att försöka svara på hur dessa kommer att påverka oss i dag och framöver.

Gästerna i premiären av ”Framtidsstudion”: Johan Söderström vd för ABB Sverige, Ulla Sandborgh, generaldirektör Svenska Kraftnät, Jenny Larsson, chef för Vattenfalls värmeverksamhet, Maria Berghäll, programledare och Lars Nordström, professor Elkraftteknik, KTH. Foto: Evelina Carborn.


"Vi vill att ”Framtidsstudion” ska ge tittaren kunskap om vad som väntar i morgon för att kunna fatta bättre beslut idag. Med hjälp av våra gäster får vi fler infallsvinklar kring utmaningar och möjligheter och ett spännande samtal", säger Anna Westman, chef för marknadskommunikation på ABB Sverige.

Läs hela pressmeddelandet hos Spoon.

Sök