ABB nominert til Gullkronen

2017-01-27 - ABB er en av tre nominerte bedrifter til prisen «Business Success of the Year» i kategorien «Oil Sevice» i den årlige Rystad Energy-kåringen Gullkronen.

Rystad Energys utmerkelse Gullkronen gis til selskaper, grupper eller personer som har vist fremragende prestasjoner på norsk sokkel i løpet av foregående år.- Vi setter pris på å være nominert, spesielt i en tid som er krevende for alle i bransjen. Rystad Energy er en aktør som nyter stor respekt og blir lyttet til i energimarkedet. De har høy olje- og gasskompetanse og stor innsikt i markedsmekanismene, sier Borghild Lunde, leder for olje og gassvirksomheten i ABB i Norge.

Rystad Energy deler ut Gullkronen for femte året på rad på Wallmans i Oslo 1. februar 2017. Det deles ut åtte priser: en ærespris (Honour award), fire priser i kategorien E & P (Exploration and Production) og tre priser i kategorien Oil Service.

Det er første gangen ABB er nominert, og til prisen «Business Success of the Year» er bedriften i godt selskap med Aibel og Odfjell Drilling. For å bli nominert må man tilfredsstille en rekke kriterier, blant annet at det skal være et selskap med sterke norske røtter, med relativt sterke resultater de siste to årene og positive marginer.

SøkKONTAKT OSS