Η ΑΒΒ για ακόμη μια χρονιά συμμετείχε και υποστήριξε το συνέδριο Greener Shipping Summit

2013-11-18 - Το συνέδριο Greener Shipping Summit που διοργανώνει κάθε χρόνο η Newsfront/Naftiliaki υπο την αιγίδα της Martecma (Marine Technical Managers Association) πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT HOTEL την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013.
Το φετινό συνέδριο με θέμα "Clean Ship Technology and Retrofitting Challenge" έφερε σε επαφή Έλληνες εφοπλιστές, τεχνικούς διευθυντές ναυτιλιακών εταιρειών, εκπροσώπους της ναυπηγικής βιομηχανίας καθώς και νηογνώμονες για να συζητήσουν κομβικά θέματα σχετικά με τους νέους κανονισμούς για τη μείωση των εκπομπών CO2, SOx και NOx και τη βελτίωση της διαχείρισης του υδάτινου έρματος και το κόστος που αυτοί θα επιφέρουν στα νεότευκτα πλοία και σ’ αυτά που θα χρειαστούν μετασκευή.

Ο Marine Service Manager της ΑΒΒ Ελλάδας, κος. Αντώνης Ασημακόπουλος, παρουσίασε λύσεις σχετικά με την αναβάθμιση των αντλιών θαλάσσης με ρυθμιστές στροφών για τη ψύξη της μηχανής καθώς επίσης ο κος. Klaus Fusstetter, Senior Manager for Project and Application Engineering της ΑΒΒ Ελβετίας παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των υπερπληρωτών και το αντίκτυπο αυτών στην απόδοση της μηχανής του πλοίου.

Στα πλαίσια της χορηγικής της υποστήριξης, η ΑΒΒ χορήγησε τις συνεδριακές τσάντες που δόθηκαν σε όλους τους συμμέτεχοντες φέροντας το λογότυπό της και μοίρασε προωθητικό υλικό.

Loading...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ