Uusi CP-C.1 teholähdesarja ammattilaisille

2017-02-03 - ABB on tuonut markkinoille uuden yksivaiheisen korkean hyötysuhteen 24 VDC hakkuri-teholähdesarjan.

CP-C.1 teholähdesarjan käyttökohteissa tehonsyötöltä vaaditaan korkeaa käytönaikaista luotettavuutta ja hyötysuhdetta sekä erinomaisia kuormitusominaisuuksia. Tällaisia käyttökohteita ovat tyypillisesti erilaiset sovellukset teollisuuden automaatiossa, laivanrakennuksessa ja varsinkin korkean vaatimustason laitevalmistuksessa.

Teholähde pystyy yhtäjaksoisesti ylittämään nimellisvirran 50 % tehoreservin avulla ja seuraa U/I toimintaperiaatetta jolla varmistetaan myös ylikuormitus- ja oikosulkutilanteen hallinta.

Tehonsyötön luotettavuuden toinen osatekijä erinomaisen teholähteen lisäksi on puskuroidun varatehon riittävyys sekä teholähteiden rinnankäyttö. Ultrakondensaattorilla toteutettu CP-B 24/10.0 lisäenergian bufferiyksiköt yhteiskäytössä CP-C.1 24/10.0 teholähteen kanssa tarjoavat tehonsyöttöpiiriin täyden 10A käytettävyyden 38 sekunnin ajaksi sähkökatkoksesta. CP-A RU rinnankäyttömoduulilla toteutetaan kahden CP-C.1 teholähteen valvottu rinnankäyttö.

CP-C.1 sarjaan 5A, 10A ja 20A tuotteet täyttävät UL, CB ja SEMI F47 vaatimukset ja ovat DNV luokituslaitoksen hyväksymiä.

Tutustu tarkemmin:HakuYHTEYDENOTTO