OS – Sikringslastskillebrytere sørger for sikrere drift og lengre levetid

OS-Sikringslastskillebrytere er ideelle for krevende applikasjoner der kontinuitet i operasjonen er viktig selv dersom det oppstår feil i anlegget.

PH sikker landstrøm 120 pix


Sikringslastskillebrytere brukes i et bredt spekter av applikasjoner og er ofte funnet i distribusjonstavler og kontrolltavler. I tillegg til industriell virksomhet og boligbygg, brukes de regelmessig til kraner ol. hvor det kan være ønskelig å isolere vekk motoren. Disse blir også ofte brukt i forbindelse med energilagring.- Pålitelige i ekstreme forhold
- Sikrer, beskytter og isolerer
- Bidrar til minimal nedetid

Fines i mange versjoner
OS-Sikringslastskillebrytere finnes med egne versjoner designet for IEC, UL og CSA markedet og du har mulighet til å velge blant annet DIN-, BS-, NFC- , CC-, J- eller L-sikringer fra 32A til 1250A.

De har robuste og pålitelige kontakter. Knivkontaktene er laget på en måte som gjør at det skapes en indusert spenning som er med på å holde kontaktene «inne» før, under og etter en kortslutning. I tillegg er knivkontaktene vedlikeholdsfrie.
OS Sikringslastskillebryter sett fra siden

De har modulært design og du har mulighet til å velge 2-, 3-, eller 4-polede varianter, samt håndtakets plassering i forhold til polene.
Sikringslastskillebrytere

Personsikkerhet
På grunn av at de har mekanisk forrigling under lokket er det umulig å komme til sikringene mens bryteren er i PÅ-posisjon, og i AV-posisjon er sikringene spenningsløse på begge sider.


Link til ny katalog
PH sikker landstrøm 120 pix

I vår nye katalog (eng.) kan du lese mer om OS-Sikringslastskillebrytere. Katalogen inneholder blant annet typebeskrivelser, tekniske data, ordreinformasjon og tegninger..
.
.
.
.
.
Følg og lik oss på Facebook