Følg ABB i Holmenkollstafetten

2013-05-06 - Tre lag fra ABB deltar i årets Holmennkollstafett, lørdag 11. mai 2013. Se opp for spreke løpere i hvitt og rødt!

Det er mer enn 2600 påmeldte lag i Holmenkollstafetten 2013. Tre av dem kommer fra ABB. ABB har lange tradisjoner i stafetten som feirer 90-årsjubileum i år.

- Vi ser fram til lørdag og er klare til innsats. Det er vårens høydepunkt, og vi er glade for at så mange ABBere vil være med og at vi har tre komplette ABB-lag, sier Borghild Moklev Sundvor og Øyvind Ripel, som er organisator for to av lagene som skal løpe på vegne av ABBs bedriftsidrettslag i Oslo. Karoline Nordrehaug trekker i trådene for laget til ABBs marinevirksomhet på Billingstad.

ABBs ene mikslag løp i fjor inn til 7. plass i sin klasse med tiden 1.08.07, så løperne har litt å leve opp til denne gangen.

Kvinner Elite setter det hele i gang kl 14.00. Deretter starter de andre klassene "fortløpende". Lagene skal gjennom 15 etapper, fra sentrum og opp til Holmenkollen og ned igjen. Målgang er som vanlig på Bislett stadion. Lagene starter enten på Bislett stadion eller ved St. Hanshaugen.

Sjekk hele traseen på Youtube ved å følge linken i høyremargen.


ABBs mikslag fra 2012: Hanne Lene Schistad, Hilde Utsigt, Martin Kjäll-Ohlsson, Tone Pettersen, Martin B. Stange, Marit Owren, Erik Persson, Cathrine Lia. Nede fv: Andreas Berg, Borghild M. Sundvor og Hanne Wiese. Vibeke Skjetne, Helge Kolstad, Bjørn Knudsen og Per Mjåtvedt var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Søk