АББ на панаира в Хановер - Представяме стойност за клиентите в дигиталната ера

2017-04-25 - АББ на панаира в Хановер - Представяме стойност за клиентите в дигиталната ера
АББ ще представи своето водещо в сектора портфолио от дигитални решения, ABB Ability™, на тазгодишния панаир в Хановер от 24-ти до 28-ми април, свързвайки се с мотото на панаира „Интегрирана индустрия – създаване на стойност”. Портфолиото ABB Ability обхваща над 180 дигитални решения, използващи индустриалния Интернет за създаване на дигитално свързани устройства, системи и услуги, които повишават драстично производителността, съкращават значително разходите за поддръжка и намаляват консумацията на електроенергия с до една трета.

Гамата от дигитални решения на АBB Ability обхваща решения за управление на изпълнението за промишлени отрасли, които са зависими от системи и съоръжения, включително такива за управление на преработвателната промишленост, услуги за дистанционно наблюдение на роботи, двигатели и машини, както и решения за управление на сгради и платформи, отдалечени от брега, наред със зарядни инфраструктури за електромобили. Част от специализираните решения се фокусират върху енергийното управление на центрове за данни и оптимизация на навигацията на корабния флот.

В допълнение към това АББ ще направи дебют на най-новата разработка в HVDC Light® – високоусъвършенстваната технология, която компанията представи за първи път преди 20 години и която превърна преноса на големи количества електричество на големи разстояния в икономичен и технически осъществим. Дивизия „Енергийни мрежи” на АББ е предпочитаният партньор на електроразпределителни дружества по цял свят в процеса на изграждане или надграждане на тяхната енергийна инфраструктура.

Друг нов важен продукт, който ще бъде показан, е умният ABB Ability сензор с джобен формат за електрически двигатели. Представен на Панаира в Хановер през 2016 г., днес той вече се предлага на европейския пазар, а скоро ще бъде пуснат и в САЩ. Базирано на умна сензорна технология, новаторското решение на АББ за наблюдение на състоянието е създадено да преобразува милиони двигатели ниско напрежение в интелигентни свързани машини. Според данни от програмата за превантивна поддръжка на АББ, сензорът може да помогне за намаляване на времето на принудително спиране на работа с до 70%, да удължи живота на двигателя с до 30 % и да съкрати консумацията на енергия с до 10 %. Сензорите могат да бъдат монтирани на нови или стари двигатели в рамките на минути. Предлагат се както за двигатели на АББ, така и за други марки.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 125-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация и е двигател на Енергийната и Четвъртата индустриална революции. АББ развива дейност в над 100 държави и разполага с около 132 000 служители. www.abb.com

SearchCONTACT US

DOWNLOADS