Kæmpe global sundhedsudfordring: Gå sammen for at forbedre sundhed og helbred

2017-04-24 - Tilslut dig den store sundhedsudfordring
I ABB begynder vi på et nyt globalt sundhedsprogram, der kan forbedre vores helbred over hele kloden. Med daglige fysiske aktiviteter, bedre ernærings- og stresshåndtering. Vi er overbevist om, at jo sundere vi er, jo stærkere en organisation er vi. Det er det første globale sundhedsinitiativ nogensinde. Alle medarbejdere kan tilslutte sig.

Sådan fungerer det
Global Health Challenge er et 100-dags program. I teams af syv personer vil I konkurrere mod andre ABB-teams og virksomheder globalt. Efter at have registreret dit team vil du modtage en enkelt fleksibel aktivitetsmåler, som du skal bruge i forbindelse med at nå målet på 10.000 skridt dagligt. Undervejs vil der indgå ekstra små udfordringer.

Sådan deltager du - registrer dig snarest
Hvis du gerne vil deltage skal du finde nogle kolleger og danne et hold på syv. I skal skrive jer op senest torsdag den 4. maj. Når bekræftet får du mere information omkring platformen, apps og værktøjer.

Selve udfordringen starter onsdag den 24. maj 2017. Teams kan derefter begynde at tracke deres fremgang og sammenligne du sammenligne dig med andre teams i virksomheden.

Se mig mere og join den globale udfordring via linket i højre kolonne.

Søg