Vil du bli fremtidens installatør? Meld deg på KNX programmeringskurs

Med dagens krav til komfort, sikkerhet og energieffektivisering kreves det at det installeres et styresystem i de aller fleste bygg og boliger. I over 25 år har ABB jobbet med og videreutviklet intelligente styresystemer. Bli med på KNX-kurs og tilby kundene dine en fremtidsrettet og moderne installasjon.

-
Mange fordeler
Sammenlignet med klassiske elektriske installasjoner, har intelligent bygningsautomasjon betydelige fordeler både for større boliger, omsorgsboliger og næringsbygg. Alle de ulike funksjonelle undersystemene i bygningen er integrert via et grensesnitt til et enkelt kommunikasjonssystem. Dette muliggjør optimal, energieffektiv samhandling mellom undersystemene, som nesten er umulig med konvensjonell teknologi. KNX er en åpen standard, dermed er du ikke bunnet opp av en leverandør.

KNX Prion Kjokken

En fornuftig investering både i større boliger og næringsbygg
For boliger vil KNX styresystemet sørge for økt komfort, sikkerhet og økt energieffektivitet. For næringsbygg vil installasjon av KNX føre til enklere drift og overvåking og utgjør derfor et varig grunnlag for lavere driftskostnader, effektiv drift av anlegget og optimalt vedlikehold av bygget.

- Få flere kunder ved å tilby installasjon av styresystemet KNX
- Styring av lys, varme, kjøling, persienner og ventilasjon
- Økt komfort, sikkerhet og bedre økonomi
- Klimastyring
- Sikkerhet og overvåking
- Alarmovervåking
- Energistyring
- Fjernstyring og -vedlikehold
- Visualisering og drift
- Grensesnitt til andre systemer

Kurskalender 2018
Kurs 4: 2018 - 29. januar til 2. februar 2018 fra kl. 09:00-16:00 – KNX advanced sertifisering – Påmelding innen 22. januar

Link til mer detaljert informasjon om hvert kurs

Kursene holdes hos ABB på Billingstad, Bergerveien 12, 1396 Billingstad.

Link til elektronisk påmeldingsskjema

For mer informasjon se høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook