Adaptaflex – edistyksellistä kaapelinsuojausta

2017-08-25 - Adaptaflex on yksi maailman johtavista joustavien johdonsuojaletkujen tuotemerkeistä ja tarjoaa yhden markkinoiden laajimman tuotevalikoiman, yli 6000 tuotetta, kaapeleiden suojaamiseen.

ABB on viimeisen puolentoista vuoden aikana investoinut merkittävästi näiden tuotteiden valmistukseen taatakseen markkinajohtajan aseman markkinoilla.

Adaptaflex-tuotteet soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttöympäristöihin, jopa +350 °C tai -50 °C lämpötiloihin. Ne on suunniteltu kestämään jatkuvaa värähtelyä, veden tunkeutumista ja korroosiota. Tuotteet ovat saatavilla sekä muovisina että metallisina, halogeenivapaina tai matalan savunmuodostuksen omaavista materiaaleista valmistettuina.

Adaptaflex-tuotteita käytetään mm. seuravilla teollisuuden aloilla:


Tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkeen kaapelisuojaukseen, mikä tahansa ja kuinka vaativa asiakkaan tarve onkaan, ja innovatiivisilla ”one-piece”-liitinratkaisuilla säästetään asennusaikaa ja parannetaan lopputuotteen laatua.

Uutuustuotteena uuden sukupolven metalliset suojaletkut, joiden antimikrobinen suojaus alan normit täyttävällä DuPont Hytrel® -pinnoitteella tarjoaa edistyksellisen ratkaisun kaapeleiden suojaamiseen elintarviketeollisuudessa.

Tutustu tarkemmin Adaptaflex-johdonsuojaletkuihin:
Investing in the future of cable protection
When clean just isn’t clean enough
Adaptaflex: Non-metallic conduit systems
Adaptaflex: Metallic conduit systems

HakuYHTEYDENOTTO

  • Lisätietoja
  • Hannu Huuhko
  • p. 050 33 25043