Kom i godt humør, stream din favorittmusikk eller lytt til dine favorittkanaler via vår stilfulle internettradio.

Vil du ha radio flere steder i huset? Vår InetRadio kan installeres hvor du vil hvor det er tilgang til et trådløst nett. Den kan enkelt monteres både på soverom, kjøkken, og bad eller i garasjen. Du kan med InetRadio lytte til nasjonale eller internasjonale radiokanaler fra hele verden gjennom internett. Det er også mulig å streame din favorittmusikk fra smarttelefonen med InetRadioens innebygde UPnP klient. Til tross for kompakt design har den imponerende lyd.
 iNetRadio hvit med antrasitt glassramme beskj 120 pix

Radioen kan lagre 8 av dine favorittkanaler. Høyttalerne er laget for å passe inn i en standard veggboks, med frontgitter som passer uansett interiør. Høyttalerne kan settes sammen med radioen i en dobbelboks eller splittes, slik at radioen plasseres i brukerhøyde mens høyttalerne plasseres oppe ved taklistene.

For å gjøre det enklere å bestille, har vi laget en pakke med radioinnsats, høyttaler, sentralplate og ramme i Impressivo hvit. Denne har elnr: 6403706.

Vi har mange farge- og materialvarianter, du kan velge hvit Impressivo som du kan kombinere med våre axcent eller Carat designrammer. Valget er ditt.
USB stikkontakt

For mer informasjon, se høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook