Maksimer udbyttet af den digitale revolution

2016-10-25 - På FoodTech præsenterer ABB en række løsninger, der kan hjælpe med at optimere driften – både på den korte og den lange bane. Vi tror på, at nøglen til at sikre en konkurrencedygtig produktion findes i teknologi og digitalisering.

Vi har en bred vifte af eksempler på, hvordan vi har hjulpet mange forskellige typer virksomheder inden for fødevarebranchen. Løsninger lige fra fjernovervågning af robotter; motorer og frekvensomformere, der muliggør remote service og forbyggende vedligehold, samt løsninger på sikker strømforsyning, der kan minimere dyre driftsstop - til mindre løsninger til optimering af processer inden for fødevareindustrien så som påfyldning og pasteurisering.

Vi har gjort vores udstilling levende og inspirerende
På vores stand står et team af produkteksperter klar til en god snak om vores produkter og løsninger til fødevareindustrien – herunder motorer og gear, sikkerhedsprodukter der kan øge personsikkerheden samt diverse måleudstyr bla. en helt ny lasermåler netop udviklet til fødevareindustrien.

På standen udstiller vi desuden en stor robot-enhed bestående af en flexpicker med tilhørende transportbånd. Den kan pakke, flytte og montere emner i høj hastighed og knivskarp præcision. En anden spændende attraktion er vores måle-applikation, der viser, hvordan man kan fylde eller flytte væsker fra en beholder til en anden med stor præcision og nøjagtighed.

ABB har en lang historik som teknologileverandør, men kan også med fordel trække på kompetencer og erfaringer fra andre dele af virksomheden, som kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gode.

Kom forbi, og smag vores friske brød fra Hounös Combiovn. Du finder os på stand J7130.SøgKONTAKT OS

  • Salgsinformation