Endelig kan en og samme KNX-termostat brukes til flere funksjoner

Nå kan en og samme KNX-termostat brukes til flere funksjoner. Velg mellom ren termostat eller 2-veis bryter med termostat.

Endelig
I stedet for og måtte velge om du skal ha ren termostat (6124) eller 2-veis bryter med termostat (6128), kan du nå få valget i samme enhet (6128/28). Den har samme design som Solo 6124 og 6128, og du kan enkelt velge applikasjon i forhold til om du vil ha en ren termostat eller en termostat som har bryterfunksjoner til for eksempel lys og persiennestyring.

KNX termostat med display

KNX-termostat med display
KNX-termostat brukes for å regulere ønsket temperatur i rommet. Den kan styre både radiatorer, varmekabler, og vannbåren varme (gulvvarme). Den kan også styre kjøling og vifter/fancoil. Bryteren har mulighet for sparefunksjon, det vil si at du kan velge å bruke en av bryterne til å senke varmen et par grader hvis du trykker på «borte» knappen. Termostaten har et stort display som gjør det enkelt å følge med på temperaturen. Den finnes i forskjellige farger som for eksempel, hvit, alu, antrasitt, sort matt, hvit matt og børstet stål.

Fordeler
- Samme design som tidligere
- Kan velge applikasjon, med eller uten bryterfunksjon
- Uten plugin (PowerTool) i ETS 4 og 5

Elnummer/type:
4544155 / 6128/28-84-500: KNX Termostat front - studio hvit

Lenker:
KNX Termostat FDV elnr: 4544155
KNX termostat tecnical ref.

For mer informasjon se høyre marg.

Følg og lik oss på Facebook