ABB fikk avtale med Eni Norge

2013-01-08 - ABB skal levere ingeniørstøtte til driftsforberedelser Eni Norge utfører på selskapets leveranser av elektro-, instrumentering-, kontroll- og telekommunikasjonssystemer til Goliat-plattformen.
Rammeavtalen ble inngått i fjerde kvartal 2012 og strekker seg over to år, fram til oktober 2014. Eni Norge har opsjon på forlengelse i ytterligere ett år.

- ABB har levert til norsk sokkel nesten siden begynnelsen og besitter bred systemkompetanse innen blant annet elektro- og kontrollsystemer. Vi setter derfor stor pris på at vi har fått denne avtalen med Eni Norge, sier leder for ABBs olje- og gassvirksomhet i Norge, Per Erik Holsten.

Avtalen om ingeniørstøtte for Goliat gjelder driftsforberedelser Eni Norge utfører på samtlige av ABBs leveranser til den flytende produksjonsplattformen, som for tiden er under bygging hos verftet til Hyundai Heavy Industries i Sør-Korea.

ABB er tidligere tildelt kontrakt med verftet for leveranser av elektro-, instrumentering-, kontroll- og telekommunikasjonssystemer (EICT), samt løsninger for rapportering, tilstandsovervåking og optimalisering av prosessytelse og -tilstand, til Goliat-plattformen.

SøkKONTAKT OSS

  • Page information:
  • Per Erik Holsten
  • Direktør Process Automation, tlf. 22 87 24 51, mobil 90 10 50 44.
  • Helene Günther Merg
  • Informasjonsdirektør, tlf 22 87 46 30, mobil 90 77 00 78.