ABB edelleen diplomi-insinöörien suosikki

2014-04-03 - Talentumin työnantajamielikuvatutkimuksessa ABB on houkuttelevin työpaikka sekä työssä olevien diplomi-insinöörien että diplomi-insinööriksi opiskelevien mielestä. Myös viime vuonna ABB oli diplomi-insinöörien ykkössijalla.

Työssäkäyvien diplomi-insinöörien sekä DI-opiskelijoiden keskuudessa ABB nappasi ensimmäisen sijan. Insinöörit puolestaan arvottivat ABB:n kolmannelle sijalle. Kiinnostavimmat ja houkuttelevimmat työnantajat listalla ABB sijoittui työssä käyvien joukossa neljännelle sijalle ja opiskelijoiden keskuudessa toiselle sijalle.

"Olemme erittäin mielissämme siitä että sekä työssäolevien että opiskelijoiden keskuudessa olemme diplomi-insinöörien ykkösvaihtoehto, sillä he ovat meille hyvin tärkeä kohderyhmä. Mukavaa oli huomata myös se, että teknisen alan koulutuksen omaavien henkilöiden lisäksi myös muiden alojen ammattilaiset näkevät ABB:n potentiaalisena työnantajana", Johanna Kakkuri ABB:ltä sanoo. "Teemme pitkäjänteistä työtä vahvistaaksemme ABB:n työnantajamielikuvaa, joten on palkitsevaa huomata että työmme tuottaa tulosta."

Talentumin vuotuiseen työnantajamielikuvatutkimukseen vastasi tänä vuonna 1023 johtavassa asemassa tai ylempänä toimihenkilönä toimivaa. Opiskelijoista vastaajina oli 989 tekniseltä, kaupalliselta, yhteiskunnalliselta tai oikeustieteelliseltä alalta valmistumassa olevaa opiskelijaa. Tutkimuksen toteutti Talentumille Kuulas Millward Brown.

ABB (
www.abb.fi) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB:n palveluksessa on noin 150 000 henkilöä noin 100 maassa, joista Suomessa noin 5500


Haku