ABB med på Zerokonferansen

2013-11-01 - ABB er igjen en av sponsorene og deltakerne når Zerokonferansen arrangeres 5. og 6. november 2013 på Folketeateret i Oslo. Dette er den åttende utgaven av konferansen til miljøstiftelsen ZERO.

Som alltid, er en lang rekke ledende personligheter innledere under Zerokonferansen. I år toppes plakaten av vår nye statsminister Erna Solberg og Chelsea Clinton, leder av Clinton Foundation. Felles for alle innledere er at de spiller en rolle i klimakampen, enten det er med et politisk, miljømessig eller teknologisk perspektiv. Se hele listen her.

På konferansens andre dag kan deltakerne velge mellom flere forskjellige fagsesjoner med fokus på blant annet fossilfri transport, klimavennlige løsninger i maritim sektor, elbil-politikk og grønt skifte i byggsektoren, eller delta på dybdeseminarene "Hva sier egentlig FNs klimapanel?".

- Programmet på årets konferanse viser at klima fortsatt er høyt på agendaen i alle deler av samfunnet. For oss som teknologibedrift med løsninger som kan bidra til at man driver mer energieffektivt og klimavennlig, er det et naturlig sted å være. Vi er stolte over å være sponsor for femte året på rad og har stor glede og nytte av samarbeidet med ZERO, sier informasjonsdirektør Helene Günther Merg i ABB i Norge.

Zerokonferansen har blitt landets viktigste møteplass for alle som på en eller annen måte er engasjert eller involvert i arbeidet for å begrense menneskeskapte klimaendringer. Her finner man miljøorganisasjoner, politikere, media, akademia, studenter og industri som utvikler eller bruker miljøteknologi.

ABB er til stede med sin egen stand på konferansen for femte gang. Denne gangen stiller selskapet også ut en moderne hurtiglader for elektriske biler som en del av bilutstillingen på Youngstorget, rett utenfor Folketeateret.

På Twitter kan du følge konferansen på #zero13.

SøkKONTAKT OSS