Η ΑΒΒ υποστηρίζει για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

2013-04-23 - Το ΣΦΗΜΜΥ, αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία των Πολυτεχνικών σχολών της Ελλάδας και αποτελεί πλέον θεσμό που ταξιδεύει από το 2007 κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ξάνθη – Πάτρα – Αθήνα).
Στόχος του, να συγκεντρώσει φοιτητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θέλουν να επιδείξουν το ερευνητικό τους έργο και να το παρουσιάσουν μπροστά σε ένα κοινό, με το ίδιο γνωστικό υπόβαθρο. Αποτελεί χώρο δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα στους μηχανικούς του μέλλοντος και θέλει να αποτελέσει πόλο αλλαγής για ένα πιο δημιουργικό αύριο!

Στο σφημμυ 6, μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν ομιλίες καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εργασίες φοιτητών ΗΜΜΥ και επιδείξεις καινοτόμων εφαρμογών. Για πρώτη φορά φέτος στο σφημμυ 6 εισάγεται μια τρίτη μέρα, το σφημμυ++.Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την εφαρμοσμένη έρευνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά startup εταιρίες και να μάθουν για μεγάλα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και projects όπως το ~okeanos και το webinos.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Συνεδρίου http://www.sfhmmy.gr/

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ