Uusi sähkötukkukaupan koostesivu auttaa asiakasta tiedonhaussa

2016-11-18 - ABB on avannut uuden sähkötukkukaupalle ja urakoitsijoille suunnatun koostesivun. Uudelta koostesivulta löytyvät yleisimmät tuoteryhmät osioittain sekä myynnin ja teknisen tuotetuen yhteystiedot.
Tuotetarjonta on ryhmitelty koostesivulla neljään eri osioon: sähköurakointi, teollisuus, sähköverkkourakointi ja tietoliikenneverkko. Lisäksi sivu tarjoaa valintatyökalun moottorien, taajuusmuuttajien ja käynnistimien valintaan sekä muita ajankohtaisia uutisia. Sivun sisältö on suunniteltu asiakastarpeista lähtien ja asiakkaat ovat merkittävässä roolissa myös sivun jatkokehityksessä.

”ABB on sähkömarkkinoiden tukkukaupan suurimpia toimittajia yli 20 000 myyntituotteellaan tukkujen järjestelmissä. Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, olemme luoneet uuden koostesivun, josta tuotetiedot ja ABB:n myynnin yhteystiedot löytyvät mahdollisimman helposti ja nopeasti. Tavoitteena on, että asiakkaamme pystyvät palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin ja nopeammin”, kertoo ABB:llä tukkurisegmentistä vastaava kanavapäällikkö Ari Torikka.

Vieraile osoitteessa www.abb.fi/tukkurit

HakuYHTEYDENOTTO

  • Lisätietoa:
  • Ari Torikka
  • p. 050 332 4616