Η ΑΒΒ στη διεθνή έκθεση Hannover Messe 2017: Αναδεικνύοντας την αξία του πελάτη στην ψηφιακή εποχή

2017-04-25 - Οι τεχνολογικές καινοτομίες της ΑΒΒ βοηθούν τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν η Ενεργειακή και η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση
Η ΑΒΒ πρόκειται να παρουσιάσει το ABB AbilityΤΜ, το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών λύσεων. στη διεθνή έκθεση του Αννόβερο (24-28 Απριλίου 2017) η οποία φέτος έχει θέμα «Ολοκληρωμένη προσφορά για τη Βιομηχανία – Δημιουργία αξίας» . Το ABB AbilityΤΜ περιλαμβάνει περισσότερες από 180 ψηφιακές βιομηχανικές λύσεις αποτελούμενες από διαδικτυακά συνδεδεμένες συσκευές, συστήματα και υπηρεσίες οι οποίες αυξάνουν εντυπωσιακά την παραγωγικότητα και μειώνουν αισθητά τα κόστη συντήρησης αλλά και την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και κατά ένα τρίτο στη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Η σειρά ψηφιακών λύσεων ABB Ability περιλαμβάνει λύσεις διαχείρισης απόδοσης των εγκαταστάσεων και των συστημάτων στις βιομηχανίες, συστήματα ελέγχου για βιομηχανίες επεξεργασίας, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για ρομπότ, κινητήρες και μηχανές, λύσεις ελέγχου για κτίρια και υπεράκτιες πλατφόρμες, μαζί με υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Ορισμένες από τις εξειδικευμένες λύσεις επικεντρώνονται στη διαχείριση ισχύος των κέντρων δεδομένων και στη βελτιστοποίηση πλοήγησης στη ναυσιπλοΐα.

Η ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) αποτελεί πρωτοπόρο τεχνολογικό ηγέτη στους τομείς ηλεκτρολογικού εξοπλισμού διανομής και εγκαταστάσεων, ρομποτικής και συστημάτων κίνησης, βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παγκοσμίως πελάτες σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, βιομηχανίες και στους κλάδους μεταφορών και υποδομών. Συνεχίζοντας μια ιστορία 125 χρόνων καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα διαμορφώνει το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας και καθοδηγεί την Ενεργειακή και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 132.000 εργαζόμενους.
www.abb.com

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ .PDF