Nye KNX produkter for enklere fjernstyring

Det blir mer og mer vanlig å styre lys, varme og persienner i alle typer bygg. ABB har mange års erfaring, og høy teknisk kompetanse på intelligente styresystemer. Vi tilbyr produkter som styres via den åpne standarden KNX, som gjør at man ikke er låst til et system. Med våre nye produkter IPS/S 3.1.1 og IPR/S 3.1.1 tilbyr vi produkter som gjør det enklere å fjernstyre et KNX- anlegg.

Avhengig av byggets omfang og størrelse har KNX anlegg blitt styrt fra bl.a. PC og større driftsanlegg. Med våre nye IP-grensesnitt og IP-router kan du også styre KNX anlegget via apper. For eksempel appen «open remote». Dette betyr at du kan styre anlegget fra et nettbrett eller en smattelefon, noe som gjør arbeidet med å drifte anlegget enklere.

Avhengig av hvor stort KNX-anlegget er, velges IP-grensesnitt IPS/S 3.1.1 eller IP-router IPR/S 3.1.1. Disse DIN-modulære komponentene kan enkelt monteres i både nye og eksisternde KNX-anlegg

Produktene kan driftes/spenningsforsynes via 24V eller PoE (Power over Ethernet) der dette er mulig. De kan også brukes som programmeringsgrensesnitt til KNX.
I tillegg har IP-routeren 5 tunneling servers som betyr at 5 klienter kan kobles på samtidig.

IP-routern kan også brukes som linje- og områdekobler, som gjør kommunikasjon opp til toppsystemet raskere.

Elnr: 4544174 IPS/S 3.1.1
Elnr: 4544173 IPR/S 3.1.1

For mer informasjon se "Lenker" i høyre marg.