ABB Suomi on nyt Twitterissä

2012-12-10 - ABB Suomi on avannut tilin Twitterissä. Löydät meidät osoitteesta http://twitter.com/ABBSuomi.Twitterissä julkaistaan tuoreimmat ABB:n tiedotteet ja uutiset sekä tietoa messuista ja muista tapahtumista, joissa ABB on mukana Suomessa.

Twitterissä kohderyhmänä ovat media, asiakkaat ja muut yhteistyökumppanit ja sidosryhmät. ABB twiittaa myös energia-alaan ja teknologiateollisuuteen liittyvää uutisointia.

"Verkkoviestinnän merkitys tuloksellisessa yritysviestinnässä on voimakkaasti kasvanut. Toivomme, että verkkonäkyvyyden vahvistuminen myös synnyttää keskustelua ABB:lle tärkeistä aiheista", ulkoisen viestinnän päällikkö Jaana Nikkari ABB:ltä sanoo.

Sosiaalisessa mediassa ABB on läsnä myös Facebookissa, Youtubessa ja Slidesharessa.

Facebook www.facebook.com/ABBUralle palvelee erityisesti oppilaitosyhteistyötä ja on vahvistamassa työnantajamielikuvaa.

Slidesharessa www.slideshare.net/ABBSuomi jaossa on tarinoita ja niiden taustoja ABB:n onnistumisista Suomessa ja maailmalla.

YouTubessa ABB:n videot löytyvät osoitteesta www.youtube.com/ABBSuomi

"Alkuvuodesta 2013 ryhdymme myös bloggaamaan ulkoisille sidosryhmillemme. Luvassa on mielenkiintoisia näkemyksiä ja kannanottoja ABB:n asiantuntijoiden suulla", Nikkari lupaa.

Seuraa ABB:tä

Seuraa ABB:tä TwitterissäTutustu ABB:hen SlidesharessaSeuraa ABB:täFacebookissaKatso ABB-videoita YouTubessa

Haku